Mobil: 0786 404 967 sau 0767 109 635
Poarta Raiului nr.16, 517775 Sugag-Tau, Alba, Romania Vezi pe harta
Camere

Vezi Camerele

Camerele si baile de la PENSIUNEA SUREANU

 


 

Camere

Camerele au fost mobilate si utilate cu bun gust. Patul matrimonial este din lemn masiv, ca dealtfel toate pisele de mobilier ce le veti gasi in camere. Asternuturile sunt din bumbac de damasc de calitate superioara. Toate camerele pensiunii au cate o terasa proprie de unde puteti admira privelistile din poiana Poarta Raiului. Televizoarele au receivere de cate 65 de canale.

Am montat pompe speciale care regleaza constant presiunea apei, ca dumneavoastra sa puteti face un dus relaxant.

Bai

Baile au fost dotate cu instalatii sanitare de cea mai buna calitate. Am dorit sa ne asiguram ca dumneavoastra va bucurati de fiecare clipa cat veti sta la Pensiunea Sureanu, nu va trebui sa va faceti griji ca ati ajuns prea tarziu de la o tura de ski si nu veti mai gasi apa calda, sau presiunea va fi prea mica la dus. Incalzirea si apa calda sunt non-stop la dispozitia dumneavoastra, pentru a va asigura un sejur cat mai placut, atat dumneavoastra cat si familiei.

 

Fa o Rezervare

Trimiteti-ne un mesaj cu ce camera ati dori, data sosirii si numarul noptilor pe care doriti sa le rezervati. Vă vom contacta in cel mai scurt timp!

Testimoniale

Am popsit doar o noapte la pensiunea Sureanu din muntii cu acelasi nume si va marturisesc ca e locul in care iti doresti sa stai mai mult. O locatie frumoasa, oameni ospitalieri si conditii placute de a petrece cateva momente dincolo de Poarta Raiului pe pamant! Recomand cu caldura cateva zile de relaxare la aceasta pensiune!

Cristina Munteanu, Bucuresti

Urmareste Pensiunea Sureanu pe Facebook

cazare sureanu, cazare poarta raiului, cazare pensiune sureanu, cazare pensiunea sureanu, pensiune sureanu, pensiunea sureanu, pensiuni sureanu, restaurant sureanu, pestaurant pensiune sureanu, cazare oasa, pensiuni oasa, cazare pensiuni sureanu