Mobil: 0786 404 967 sau 0767 109 635
Poarta Raiului nr.16, 517775 Sugag-Tau, Alba, Romania Vezi pe harta
Cum este drumul pe Transaplina

Conditiile Drumului

Starea Drumului

Transalpina, denumita si “Drumul Regelui” face legătura între Transilvania si Oltenia. Aflat la peste 2.000 de metri altitudine, Transalpina este cel mai înalt drum din România care poate fi traversat cu maşina, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Deși mai înalta decât Transfăgărșanul este mai puţin cunoscuta decât acesta pentru ca nu a fost niciodată asfaltat chiar daca figurează ca si drum naţional pe toate hărţile, fie ele tipărite sau GPS. In 2009 a început asfaltarea si modernizarea acestui drum pe o distanţă de 148 de kilometri, între Sebeş, judeţul Alba si Bengești judeţul Gorj. La începutul lunii iulie 2011 mai mult de 98% din Transalpina era deja asfaltată. In acest moment, la inceputurile lui 2013 Transalpina este asfaltat si modernizata aproape in totalitate. Unele podete mai sunt in lucru.

 

Nici un comentariu inca.

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Trebuie sa fi logat sa postezi un comentariu.

Fa o Rezervare

Trimiteti-ne un mesaj cu ce camera ati dori, data sosirii si numarul noptilor pe care doriti sa le rezervati. Vă vom contacta in cel mai scurt timp!

Da un LIKE!

Ultimele comentarii

    cazare sureanu, cazare poarta raiului, cazare pensiune sureanu, cazare pensiunea sureanu, pensiune sureanu, pensiunea sureanu, pensiuni sureanu, restaurant sureanu, pestaurant pensiune sureanu, cazare oasa, pensiuni oasa, cazare pensiuni sureanu