Mobil: 0786 404 967 sau 0767 109 635
Poarta Raiului nr.16, 517775 Sugag-Tau, Alba, Romania Vezi pe harta
Obarsia Lotrului – Novaci

Transalpina aproape de Ranca

Obarsia Lotrului – Novaci

De Ia Obârșia Lotrului, aflata într-o vale cu o deschidere foarte frumoasa, sunt mai multe posibilitati: se poate merge in stânga spre Brezoi ce se afla la circa 60 km, trecând pe lângă Lacul Vidra si apoi prin stațiunea Voineasa, sau in dreapta spre Petrila, care e cale de 28 de km. Pentru a continua însa Drumul Regelui, Transalpina, DN 67C trebuie mers înainte spre Novaci De fapt, de abia acum începe cea mai spectaculoasa parte a Drumului Regal, drumul prin zona alpina, adevărata Transalpina. Serpentinele se înșiruie una după alta, ducându-ne in locuri tot mai înalte: Stefanu, Cărbunele, Muntinu, Urdele. Dintr-o data muntele dispare, iar in fata se Întinde platoul de pe vârful Papusa de unde se coboară in Stațiunea Rânca si apoi la Novaci unde ia sfârșit Transalpina.

 

Nici un comentariu inca.

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Trebuie sa fi logat sa postezi un comentariu.

Fa o Rezervare

Trimiteti-ne un mesaj cu ce camera ati dori, data sosirii si numarul noptilor pe care doriti sa le rezervati. Vă vom contacta in cel mai scurt timp!

Da un LIKE!

Ultimele comentarii

    cazare sureanu, cazare poarta raiului, cazare pensiune sureanu, cazare pensiunea sureanu, pensiune sureanu, pensiunea sureanu, pensiuni sureanu, restaurant sureanu, pestaurant pensiune sureanu, cazare oasa, pensiuni oasa, cazare pensiuni sureanu