Mobil: 0786 404 967 sau 0767 109 635
Poarta Raiului nr.16, 517775 Sugag-Tau, Alba, Romania Vezi pe harta
Rezervari

Fa o Rezervare


TRIMITE O CERERE DE REZERVARE

Datele pensiunii pentru plata avansului, la rezervarea unei camere:

S.C. CASA DAROM S.R.L.
Adresa:
Str.Luncile Prigoanei Nr.6
Loc.Sebes
Jud.Alba
Cod 515800
CUI J01/545/2008
RO 23780150

Cont bancar deschis la:
ALPHABANK
IBAN RO26BUCU1822235337625RONSistemul de rezervare online este un sistem de primire cereri de rezervare. Acestea vor fi prelucrate de către personalul pensiunii. După primirea cererii, vă vom raspunde într-o perioada de maxim 24 ore.

Răspunsul la cererea dumneavoastră reprezintă o ofertă turistică cu o perioada de valabilitate, pe care va trebui să o confirmati în timp util, pentru a putea face rezervarea fizica.
Vă vom contacta pentru o confirmare în scurt timp. Vă mulțumim!

Nici un comentariu inca.

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Trebuie sa fi logat sa postezi un comentariu.

Fa o Rezervare

Trimiteti-ne un mesaj cu ce camera ati dori, data sosirii si numarul noptilor pe care doriti sa le rezervati. Vă vom contacta in cel mai scurt timp!

Testimoniale

Am popsit doar o noapte la pensiunea Sureanu din muntii cu acelasi nume si va marturisesc ca e locul in care iti doresti sa stai mai mult. O locatie frumoasa, oameni ospitalieri si conditii placute de a petrece cateva momente dincolo de Poarta Raiului pe pamant! Recomand cu caldura cateva zile de relaxare la aceasta pensiune!

Cristina Munteanu, Bucuresti

Urmareste Pensiunea Sureanu pe Facebook

cazare sureanu, cazare poarta raiului, cazare pensiune sureanu, cazare pensiunea sureanu, pensiune sureanu, pensiunea sureanu, pensiuni sureanu, restaurant sureanu, pestaurant pensiune sureanu, cazare oasa, pensiuni oasa, cazare pensiuni sureanu